Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Sunrad Kera 

There are 8 products.

Biztosítja a terasz fűtését infravörös sugárzás alapján! A SUNRAD KERA EID 3,5 kW két kerámia lapból áll, amelyek alkalmasak egy teljes vagy részleges fűtésre, mint például: éttermi terasz, klub vagy bár, rendezvénytermek, saját kertjük terasza, vagy csak egy magán villa terasszal.

A teraszok teljes vagy részleges fűtését a KERA SUNRAD IDE 4,7 kW-os sugárzó kerámia fűtőtest biztosítja! A KERA SUNRAD IDE 4,7 kW három kerámia lapból áll, amelyek alkalmasak egy teljes vagy részleges fűtésre, mint például: egy étterem terasz, egy klub vagy bár, egy rendezvénytermek, a terasz a saját kertjében vagy csak egy privát villa teraszán.

Válasszon biztonságos és hatékony kerámia sugárzó fűtőtestet! A KERA SUNRAD IDE 5,2 kW hat kerámia lapból áll, amelyek alkalmasak egy teljes vagy részleges fűtésre, mint például: egy étterem terasz, egy klub vagy bár, egy rendezvénytermek, a terasz a saját kertjében vagy csak egy privát villa teraszán.

Válassza ki a maximális hatékonyságú fűtőt a helyére!A KERA SUNRAD EID 6 AS / 7,2 kW aszimmetrikus négy kerámia lapból áll, amelyek alkalmasak egy teljes vagy részleges fűtésre, mint például: egy golfpálya, egy éttermi terasz, egy klub vagy bár, rendezvénytermek, saját kerttel rendelkező terasz, stadionok stb.

Az EID 9 SUNRAD KERA AS / 9,8 kW aszimmetrikus hat kerámia lapból áll, amelyek alkalmasak egy zárt vagy nyitott hely teljes vagy részleges fűtésére, mint például golfpálya, étteremterasz, klub vagy bár, A saját kertjének teraszán, a stadionokon.

Biztosítsa a terasz fűtését - infravörös sugárzás alapján! A SUNRAD KERA EID 3,5 kW / AS aszimmetrikus két kerámia lapból áll, amelyek alkalmasak a hely teljes vagy részleges fűtésére, mint például: éttermi terasz, klub vagy bár, rendezvénytermek, saját kerttel rendelkező terasz vagy Egyszerűen magán villa terasz.

Válasszon biztonságos és hatékony kerámia sugárzó fűtőtestet! A SUNRAD KERA EID 5,2 kW / AS aszimmetrikus hat kerámia lapból áll, amelyek alkalmasak egy teljes vagy részleges fűtésre, mint például: éttermi terasz, egy klub vagy bár, egy rendezvénycsarnok, egy saját kertjében lévő terasz vagy Egyszerűen magán villa terasz.

A teraszok teljes vagy részleges fűtését a SUNRAD-KERA EID 4.7 kW / AS kerámia sugárzó fűtőtest biztosítja aszimmetrikusan!A SUNRAD-KERA EID 4,7 kW / AS modell 3 kerámia lapból áll, amelyek alkalmasak egy olyan hely teljes vagy részleges fűtésére, mint például: egy étterem terasz, egy klub vagy bár, egy rendezvénycsarnok vagy egy saját terasz kert.

Showing 1 - 8 of 8 items